Shop Mobile More Submit  Join Login
Peaceful Sky by Skudde Peaceful Sky by Skudde
Date: 7.9.2010
Photoshop Cs3 (28 layers) | Wacom tablet
(Hit download for 50% view of the original file!)

It's finally done! Freakin' finally! O_O :iconwhitephoenix7: caught my kiriban over half a year ago, so this picture sure isn't any early bird. :D WP wanted me to draw her OC Arcaillax.

Arcy is such a gorgeous character! At first glance, I imagined her as a graceful female phoenix, something divine and valiant. But somehow many pictures of her make her look like some warrior with no delicacy. :'D I wanted to change that. That maybe one of the reasons why Arcy looks slightly different here.

About the picture itself: I didn't want to give a try for any breathtaking perspective or thrilling details. I only wanted this peaceful and beautiful smooth atmosphere. So basically, those flashes of lightning are just for the balance (you know, just a dark corner would have looked so heavy). At first I tried to do some soft-shading and I really liked how it looked but my inspiration suddenly ran away, so I fell for cel-shading again.

I really like the results, though I know I can do better but this could count as a nice "next step". I hope you all like it. :3

Arcaillax (C) :iconwhitephoenix7:
Art (C) :iconskudde: (that's me ^^)
Add a Comment:
 
:iconsonokofarley:
SonokoFarley Featured By Owner May 20, 2011
This is just lovely.
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner May 21, 2011   General Artist
Thanks! ^^
Reply
:iconsonokofarley:
SonokoFarley Featured By Owner May 21, 2011
You're welcome.
Reply
:iconaccountmoving:
AccountMoving Featured By Owner Mar 8, 2011  Hobbyist Traditional Artist
OH MY!!! Beautiful absolutely marvelous!!! I'm in love!!!! It looks like my Beloved Noz!!!! My precious White Phoenix!!!!! You are exquisite in your art. I love it!!!
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Mar 9, 2011   General Artist
Thank you so much! :love: What a pleasure to hear such words. :3
Reply
:iconsikaris:
Sikaris Featured By Owner Dec 13, 2010  Hobbyist Photographer
Wonderful work! :clap:
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Dec 13, 2010   General Artist
Thank you! :love:
Reply
:iconbabbletrish:
babbletrish Featured By Owner Oct 20, 2010
Absolutely gorgeous!
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Oct 20, 2010   General Artist
Thanks a lot! :hug:
Reply
:iconmirpeli:
Mirpeli Featured By Owner Sep 10, 2010
Tää on ollu mul auki pari päivää ja oon yrittäny keksii sanottavaa mut nää on just niit kuvii jokka on hienoja. Ne on hyvii ja mitään suurempii muutoksii ei tarvita kun kaikki on ikään kuin oikein.

Mut mietin et voimakkaampi varjo näyttäis hyvält täs ja toi sen vasen siipi (oikee meist katottuna) niin se perspektiivi ei ihan toimi ja se näyttää lyhyeltä.

Noi on iha oikeesti ainoot mikkä keksin : D Upee lintu se on~
Ja rakastan sen ilmettä : D Jotenkin vaa niin ilonen ja vapaa ja aah:heart:
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 12, 2010   General Artist
Heh. : D Voimakkaampi varjo olis rikkonu sen mun hakeman tunnelman, mutta muuten hyvä pointti. Ja niissä siivissä ei itse asiassa ole minkään maailman perspektiiviä. x'3 Siksi se perhanan siipi näyttää lyhkäiseltä...

Ja kiitos kiitos! :love:
Reply
:iconkeyshika:
Keyshika Featured By Owner Sep 10, 2010  Hobbyist Digital Artist
Huhuu, taas ylitit rimaa vähän aiempaa korkeammalta. :D Mä tykkään tässä erityisesti väreistä, noi sinisen ja harmaan eri sävyt pelaa kivasti yhteen. :) Näyttää siltä, kun se olis ihan oikeessa päivän valossa.
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 10, 2010   General Artist
Kiitoksia! ^^
Reply
:iconkargaroc586:
kargaroc586 Featured By Owner Sep 8, 2010  Hobbyist General Artist
<3 i love it!
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 9, 2010   General Artist
Thanks! :3
Reply
:iconwhitephoenix7:
WhitePhoenix7 Featured By Owner Sep 8, 2010
Härre guud O___O Siitähän tuli niin hiivatin upea! Ja pörröinen :D Eka ajatus oli tuo pumpulimainen pörröisyys. *Köh* Arcaillax ei ole mun alterini *Köh* ... Vaikka sellaisen kuvan olen harmillisesti onnistunut luomaan. Siksi haluaisin vaihtaa käyttäjänimeäni >_>

Öööh, joo, mistähän himpurasta sitä aloittaisi... Noh, vaikkapa värimaailmasta. Kaikki tuollaiset vaaleat sävyt on kyllä meikän mieleen, ja varsinkin kun vaalea sininen on yksi suosikkiväreistäni, tuon taustan värit on aivan ihania! Sopiihan ne hienosti Arcaillaxinkin väreihin. Taustan omanlainen yksinkertaisuus myös tasoittaa tätä kuvaa mukavasti, kun vertaa sitä kaikkiin linejen ja varjostuksien yksityiskohtiin mitä Arcysta löytyy.
Hoh, entäs sitten tirppa itse... Olet ehdottomasti onnistunut piirtämään Arcaillaxin Arcaillaxin näköiseksi omalla tyylilläsi :3 Mahtavaa! Plussaa myös siitä, ettei Arcyllakaan ole enää sellaisia isoja mangatyylin silmiä ;) Tirpassa on myös kivasti tuollaista höttöisyyttä (eli sitä pörröisyyttä), mikä on itseasiassa aika hauskan näköistä. Höttöisiä ovat myös nuo pörrökoristesulat, jotka ovat kyllä upeasti toteutettu siitäkin huolimatta, että ne näyttävät nyt lähtevän tirpan selästä :p Vaikka enpähän tuota ole tainnut koskaan kuvissani selostaa, mistä niiden olisi tarkoitus lähteä... Pyrstön koristesulat nyt on muutenkin hienosti tehty, vaikkakin tuon kakkoskerroksen sulkien päiden päätyminen samaan pisteeseen tuo noiden kahden pisimmän kanssa mieleen jonkun terävänokkaisen eturaajaisen otuksen (öö, älä välitä, väsyttää jo vähän xP ) Kyllä siinä vaan kaikki yksityiskohdat pyrstösulista töyhtöön ja aina kaulaketjua myöten on huolellisesti toteutettu. Jalan suomut nyt ovat taas vähän terävät, ja tämä katsojaa lähempänä oleva jalka on ehkä vähän väärässä perspektiivissä, mutta eipä sitäkään juuri huomaa. Sen kai pitäisi olla kuvattu vähän enemmän alapuolelta, eikä ihan sivulta, kun reisi periaatteessa on enemmän viistoon kuin suoraan sivulta katsojaa kohti (tajuaako tästä enää mitään?)
Katsojaa lähempänä oleva siipi näyttäisi myös vähän pariaan pienemmältä, mutta muuten siivetkin on niin huolitellun ja yksityiskohtaisen näköiset o~o Mulle samanlaiset! Ja jopa töyhdöstä löytyy herkullisia pikkuisia höttösyksityiskohtia, nam!
Varjostuksien kanssa olet kyllä selvästi kehittynyt. En kyllä tiedä onko yhdessäkään teikän kuvassa ollut vielä noin yksityiskohtaisia varjostuksia O.o Valonkohteeseen ja kuvan muihin väreihin nähden varjostukset ovat myös mukavan vaaleat olematta kuitenkaan kuvaan 'hukkuvat'. Valostuksia et ilmeisesti enää jaksanut väsätä, mutta eipä tuo oikein tässä kuvassa haittaakaan kun noilta muutoin varjostetuilta alueilta olet kuitenkin jotain sieltä täältä aina vaalennellut.

Hurr, jokohan siinä olisi tarpeeksi tekstiä... Eniweis, kiitos kiitos näin kauniista kuvasta, Skudde-otus! :tighthug: Ja mitä tuohon Arcaillaxin luonteeseen tulee, niin... noh, mitenhän Arcya voisi kuvailla. Arcy on suhteellisen ilmeetön feeniks. Skeptinen, yksinäinen ja mysteerinen. Ei se sen pahemmin soturimainenkaan ole, tuppaan vaan itse sen sellaiseksi piirtämään :p Arcaillax välttelee tappelemista viimeiseen asti, mutta jos jostain syystä hyökkäys on paras puolustus, ei Arcy epäile oikein hyökätä kenenkään päälle. Pitäisi varmaan yrittää saada kirjoitettua yksi tarina Arcaillaxin menneisyydestä, se voisi selittää aika paljon x3

... Ja muuten... Onkohan tuon Download-namiskan takaa löytyvä kuvanen se täysikokoinen versio tästä? :3
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 9, 2010   General Artist
Huijuiih kun heitit pitkän. ^^' Sen ainakin sanon että on tosi mukava kuulla kiitosta näinkin pitkän odottelun jälkeen. (näin pitkään et tainnut joutua odottamaan edes sitä perhanan articuno-kuvaa joka taisi olla vastahyökkäys sun ilmojen-jumala-kuvalle :D) Ja jooh, lisäsin sen kauttaviivan tuonne kun en ollut aivan 100% varma mihin sarjaan Arcaillax kuului.

Joo ja hieno kuulla että edistys on nähtävissä. :aww: Mielestäni olen myös kehittynyt lintujen (ja yleensä piirtämisen) kanssa. Mielessäni oonkin ollut tällaisella tasolla jo pitkän aikaa, mutta vasta tässä kuvassa se kehitys sitten pääsi näkyville.
Koristesulkien kanssa oli järkyttävät ongelmat! x'3 Jäin sitten tappelemaan siisteyden ja sekamelskan välimaastoon, kun vähänkään irtonaisina ne pisimmät sulat olis menneet niin sekaisin... Blah, luovuin sitten siitä ja päätin pitää ne kummallisena yhtenäisenä massana.
Öhhööh, jalkojen kanssa taitaa vieläkin olla parantamisen varaa. :'D Ne on aina olleet se ongelmakohta... Tajusin kyllä mitä tarkoitit sillä reisisysteemillä, mutta itse asiassa se perspektiivi tuli siihen vasta varjostusvaiheessa. xD Olisi pitänyt vähän varoa sen kumin kanssa.
Valotukset jätin itse asiassa ihan tarkoituksella pois. Tuntui niin tyhmältä alkaa laittaa valokohtia lähes valkoiseen lintuun. o__O Ja kun ei tuota harmaatakaan niin kauheasti näy - mitä nyt siivissä ja pyrstössä - niin en sitten ruvennut.

Ja voieiapuaah kiitos kaikista ylivuotavista kehuista! :love: Ja aivan, joku stoori Arcystä valaisisi paljon itse neidon luonteesta. ^^

(näköjään itse huomasitkin jo sen download-asian)
Reply
:iconwhitephoenix7:
WhitePhoenix7 Featured By Owner Sep 11, 2010
Se nyt vähän venyi xP Olihan siellä kieltämättä seassa jotain vähän ohi aiheenkin menevää, mutta nooh...

Olet kyllä kehittynyt molemmissa! Ehdottomasti. Mutta ihan luonnollistahan se tietty onkin kehittyä siinä, mitä tekee ja harjoittelee ;) Alat vaan doodlailemaan niitä lintujen jalkojakin ihan randomilla, niin eiköpähän nekin ala siitä onnistua muuhunkin kuin yhteen asentoon.
Pitäisi myöskin varmaan selventää jossain, että nuo jotkin kohdat Arcaillaxissa eivät ole oikeastaan harmaita vaan niiden pitäisi olla hopeaisia... x'D

En nyt tämän enempää vastaa noihin omiin sanomisiisi, eipä tuota oikeastaan ole mitään erikoista kommentoitavaakaan niistä :p Ja muutenkin mun jutut voisivat taas luistaa outouden puolelle aika helposti, kun joko sain flunssan päälle räkivältä kissalta, tai kärsin taas allergian oireista... o.o' Ja kyllä sie kehusi ansaitset ^^

Ja sillä kyselin tuosta downloadista, kun mietin että jos sulta löytyy vielä koneelta se ihan täysikokoinen versio, niin voisitko heivata sen minullekin? :3 En ole vieläkään onnistunut saamaan mukavia printtejä seinille, kun vasta vähän aikaa sitten sain värikasetit tulostimeen x'D
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 12, 2010   General Artist
Hopeaisia? o_O' Apua, mitkä kohdat tarkalleen?

Ja voi KYLLÄ sä saat sen alkuperäsen! ^^ Ilmestyisit vaan meseen joku päivä.
Reply
:iconwhitephoenix7:
WhitePhoenix7 Featured By Owner Sep 13, 2010
No ne harmaat kohdat tarkalleen :p Hopeaa nyt on vähän hankala tietty reffeihin ja muihin tehdä, kun sitä on vaikea saada metallinhohtoiseksi...

Hoo, ihanaa, kiitos jo etukäteen! ^^ Jaa-a, pitäisi ehkä joku päivä viitsiä tulemaan sinne meseenkin... Vähän vähälle jäänyt senkin käyttö, kun jostain syystä sen koko laitoksen käyttäminen ei niinkään enää innosta (plus että mulla on joku aataminaikainen versio siihen, kun en ole ladannut uutta versiota Wintoosan uudelleen asentamisen jälkeen... ._.')
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 13, 2010   General Artist
Mutmutmutmut No Timessa sillä hohtaa siniset alueet yhtä lailla niiden "harmaiden" kanssa eikä refin puolella mainita niiden olevan hopeisia. ;_; Yhyy.

No, ilmesty milloin ilmestyt. ^^
Reply
:iconwhitephoenix7:
WhitePhoenix7 Featured By Owner Sep 13, 2010
No kyllä mä No Timeen yritin sen pyrstöhöttösiin saaha vähän enemmän sitä hohtoa, mutta ei sekään oikeen pelittänyt :p Ja sitähän mäkin tuossa mietin aiemmin, että eipä ole tullut laitettua siitä mainintaa sinne reffiinkään xD

Katsotaan milloin muistan :D
Reply
:iconwhitephoenix7:
WhitePhoenix7 Featured By Owner Sep 9, 2010
Olinpa taas ollut sokea... Selkeästi sanoitkin että Downloadista löytyy 50%:n versio... xP
Reply
:icondebby-x:
Debby-X Featured By Owner Sep 8, 2010  Hobbyist Digital Artist
It's awesome!
It's so peaceful!:)
I love the phoenix great job!^^
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 9, 2010   General Artist
Thanks a lot! -^~^-
Reply
:icondebby-x:
Debby-X Featured By Owner Sep 9, 2010  Hobbyist Digital Artist
You're welcome!^.^
Reply
:iconrokkis93:
rokkis93 Featured By Owner Sep 8, 2010
Viitsiläinen kun tykkään sävyistä! Valkoista, sinertävää, sinertävän vaaleaa, vaaleaa, ihanaa! :hug:
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 8, 2010   General Artist
Kiva kuulla. -^^-
Reply
:iconcupidosa:
Cupidosa Featured By Owner Sep 8, 2010  Hobbyist Digital Artist
Yber \o/
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 8, 2010   General Artist
:love:
Reply
:iconkaupunkivaris:
Kaupunkivaris Featured By Owner Sep 8, 2010
Viimein valmis! :iconjoy:
En yleensä perusta linnuista mutta tämä lensi suoraan suosikkeihin.
Yhä edelleen nautin taustan välipalaksi, alkuruoaksi nautin nuo ihanat siipisulat. Kuitenkin hieman ainakin omaan silmääni iskee taustan ihana pehmeys, ja itse linnun hieman terävämpi väritys. Kaipa se on idea tälläisissä töissä.
Tai sitten tarvitsen silmälasit, ken tietää ken ei.
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 8, 2010   General Artist
Oiawwh, kiitosta. :'3 Mä muuten jäin ihmetteleen mitä kuvakoon muutos teki sellaselle valkoselle nöyhtälle minkä piti leijailla tuola. o_o' Se jotenkin vaan himmensi itsensä...
Reply
:iconkaupunkivaris:
Kaupunkivaris Featured By Owner Sep 8, 2010
Valkoinen nöyhtä ei vain halunnut tulla nähdyksi.
Reply
:iconkaupunkivaris:
Kaupunkivaris Featured By Owner Sep 8, 2010
Hitto! Yritin laittaa hymiön ja siitä tuli linkki >D Älä välitä asiasta.
Reply
:iconslowerthanzero:
SlowerThanZero Featured By Owner Sep 8, 2010  Hobbyist General Artist
This is SOOO beautiful! Everything is done with such skill! Wonderful job!
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 8, 2010   General Artist
Thank you so much! :aww:
Reply
:iconslowerthanzero:
SlowerThanZero Featured By Owner Sep 8, 2010  Hobbyist General Artist
You're very welcome! =D
Reply
:iconshizhaokai:
Shizhaokai Featured By Owner Sep 8, 2010
Beautiful. (TπT)
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Sep 8, 2010   General Artist
Thank you! ^~^
Reply
Add a Comment:
 
×

Details

Submitted on
September 8, 2010
Image Size
3.6 MB
Resolution
2344×1936
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
5,361 (2 today)
Favourites
145 (who?)
Comments
39
Downloads
80
×